Oakley logo.

Oakley Tromsø - Briller og solbriller

Midt i Tromsø finner du optikeren med det største utvalget av Oakley briller og solbriller. Vi har innfatninger till både dame og herre. I tillegg kan vi også levere både solbriller og briller med styrke, dette slik at du kan bedrive dine sportslige aktiviteter så sømløst som mulig. Svært mange toppidrettsutøvere og entusiaster velger Oakley av flere grunner. For det første så har de solbrilleglass som tilbyr overlegne kontraster. Oakley lager nemlig egne kontrastglass (sollbrilleglass) til ulike aktiviteter. Skal du på fjellet når det er lite lys? Oakley har Prizm TM low light. Skal du gå på ski? Oaklkey har Prizm TM Snow. Er du usikker på hvilket solbrilleglass som passer deg? Oakley har Everyday. Som optiker kan vi sette inn styrke i alle Oakley sine briller og solbriller. Du kan lese mer om Oakley i vår optikerforretning her.

Se mer av Oakley i vår optiker forretning i Tromsø

Ofte stilte spørsmål - Oakley

Det korte svaret er NEI. Prizm er et patentert kontrastfremhevende filter som… slik navnet tilsier… Øker kontrastene i omgivelsene rundt deg. Polarisert filter fjerner horisontale refleksjoner (tenk solstråler som treffer vann og snø). Du får derimot både polariserte Prizm glass hvis du ønsker det. 

både ja og nei, men på mange måter ja. Oakley produserer svært komfortable sportsbriller som yter svært godt. I forhold till prisen vil vi argumentere for at det er de sportsbrillene på markedet du får mest igjen for. Du får med andre ord mye for pengene. 

De aller fleste kan få sin styrke i Oakley sine briller. Har du derimot svært høye styrker så vi de mest krumme glassene ikke fungere. 

Går du på ski, jogger, går på fjellturer, sykler, padler, fisker eller spiller tennis så har Oakely et eget Prizm glass til deg. Modellene Radar-Ev,  Jawbreaker og Sutro kan du til og med skifte glass enkelt selv. 

Se våre hånplukkede brillemerker