Lunor logo.

Lunor - Runde vintage briller

Lunor og de runde retro brillene er en av våre signatur kolleksjoner. Brillene er svært elegante og gir et luksuspreg til din stil. Flere av våre kunder bruker kun Lunor når de først har gått over til en slik høy kvalitetsbrille. Dette er en av de mange ganger ett bildet ikke gjør rettferd mot våre merker. Følelsen av denne brillen og den elegante luksusen kan kun oppleves i butikken vår. 

Det er svært få som får lov å føre Lunor. Men vi er en av de. 

Lunor blir produsert i Tyskland og har bygget sin eget bygg for design og produksjon som i tillegg er nullutslipp. Lunor bruker tradisjonelle håndverksteknikker og de beste materialene i deres produksjon av briller. Kjøper du en av våre briller fra Lunor så skal du ikke se bort i fra at brillen varer i mange år. Kjøper du en av brillene laget av stål kan den til og med bli arvegods. 

Lunor i vår optikerforretning i Tromsø

Ofte stilte spørsmål - Lunor

Lunor er en familieeid brilleprodusent i Tyskland. De designer briller selv og lager kun briller fra de beste materialene tilgjengelige. De er lokalisert midt i skogen nord i svarteskogen (Black forrest) borte fra sivilisasjonen. De sier at det råe miljøet inspirerer de i design og produksjon av deres eksklusive briller. 

Det som skiller Lunor fra andre merker er at de er diskret, luksuriøs og elegante. Dette passer svært godt til den som har lyst å ha en retro inspirert rund brille som varer en stund.

JA, Tyskland er en av de landene i bransjen som fører med seg et kvalitetsstempel. Når Lunor i tillegg klarer å posisjonere seg som et høykvalitets merke blant tyskerne selv så sier det sitt. Andre land som ofte fører med seg et kvalitetsstempel er Japan, Danmark, USA og Italia. 

Våre håndplukkede brillemerker