Din lokale Oakley leverandør i Tromsø

Drecker Design optiker i tromsø.

Raske briller er kommet for å bli i det norske brillemarkedet. Selv i Tromsøs sentrumsgater flommer det med Oakley, Raskebriller og lignende merker. Vi kommer trenden i møte, og har fylt opp våre hyller med et bredt utvalg av de høykvalitets Oakley solbriller, med flere ulike glasstyper. Kom til vår butikk, og opplev vårt utvalg av Oakley briller i Tromsø Sentrum.

Hva du kan finne i vår butikk

Et bredt utvalg

I vår butikk i Tromsø forsøker vi å ha litt av alt Oakley har å by på, og bestiller ellers opp dersom du som kunde har spesielle ønsker.

Design din egen brille

Gjennom vår egen app kan du i vår butikk i Tromsø sentrum designe din egen Oakley brille, fra alt til type glass, farger, passform, samt få inngravert navn. Alt dette på Drecker Design i Tromsø Sjøgata 31 / 33.

Oakleys historie

Oakley ble opprinnelig laget for idrettsutøvere i verdensklasse som så på hver begrensning som en ny utfordring. Dette har ført til at Oakley alltid har sett bort fra konvensjonelle ideer, og i stedet fokusert på innovasjon, perfeksjon og unikhet i sine produkter. Med over 600 patenter, har Oakley i dag noen av verdens fremste produkter i brillemarkedet.

Oakley er laget for å tåle treff fra høyhastighets objekter; de tilbyr utmerket holdbarhet, letthet og klarhet. Oakley har en metode for å eliminere forvrengning på buede linser for å gi forbedret perifert syn og sidebeskyttelse. Deres friske design og innovative teknologi, gjør Oakley til toppvalget for alle aktiviteter som seiling, sykling, golf, alpint, langrenn, løping og hva som helst. Brillene vil sitte på ansiktet ditt under den mest dynamiske forestillingen. Besøk vår butikk i Tromsø, Drecker Design, og finn din neste Oakley brille!

Oakley PRIZM

Prizm er en revolusjonerende brilleglassteknologi fra Oakley som dramatisk styrker detaljene og gir bedre ytelse. Vi på Drecker Design leverer ultrapresis fargejustering designet for spesifikke miljøer gjennom Oakley PRIZM i Tromsø. Ved å finjustere synet og optimalisere kontrastene, avdekker Prizm-glassene detaljer som det nakne øyet vanligvis går glipp av. Uansett hvor – på fjellet, veien, vannet, på banen, foran dataskjermen eller på løpetur – lar Prizm idrettsutøvere og andre brukere se detaljer tidligere, raskere og dypere, slik at opplevelsen blir sterkere. Besøk Drecker Design i sentrum Sjøgata 31 / 33, å få en konsultasjon av våre optikere. Vi finner Oakley glassene du trenger.

Hvorfor PRIZM?

SLIK FUNGERER DET: Ved å finjustere individuelle bølgelengder av farge, skjerper Prizm synsskarpheten for å avdekke nyanser.

OPTIMALISERT YTELSE: Forbedrer ytelsen og selvtilliten med økt dybdeforståelse

SE DETALJENE: Styrker detaljgjenkjennelsen for å se mer livaktige farger.

GODKJENT AV IDRETTSUTØVERE: Oakleys indrettsutøvere har brukt Prizm-glassene både under de største idrettssarrangementene i verden og i hverdagen.

Oakley har mange forskjellige kategorier av Prizm. Du har eksempelvis glass som økter kontrastene når du er på ski, sykler, løper eller er i det urbane miljøet. Hos oss på Drecker design i Tromsø kan du få gode optiske råd hvis du ringer, sender mail eller kommer innom butikken. Vi har prøver på alle glassene og modeller som EV path, Jawbraker, Holbrook, Sutro, Kato og mange fler. Du kan til og med benytte deg av vår Oakley Custom her på Drecker Design.

Bestill synstest