Kontaktlinser

Her kan du lese mer om og bestille kontaktlinser til dine behov. Benytt vår nettbutikk, og bestill linser rett hjem.

Kontaktlinser tromsø

Kontaktlinser er svært vanlig og brukes av mange av våre kunder. Årsaken til det er fordi det betyr frihet for mange. Frihet fra styret briller kan skape samtidig som du kan se godt. I tillegg er kontaktlinser svært enkelt å bruke. Dette fordi det er enkelt å ta på og du unngår å bli plaget av vær og vind. Det kan kommer regn, dugg og skit på brilleglass som for noen kan være svært irriterende. Mange ser også på briller og kontaktlinser som enten eller. Det er derimot avhengig av din styrke. Som regel vil briller være best til hverdags. Linser brukes ofte til sportslige aktiviteter, festligheter eller av estetiske årsaker. Har du aldri brukt kontaktlinser anbefaler vi alltid å prøve det ut. 

Nettbutikk kontaktlinser

Forskjellige typer kontaktlinser

Endagslinser

Endagslinser betyr at du kan bruke de i en dag og er den type kontaktlinse de fleste bruker i Norge. Dette er grunnet dens bekvemmelighet ved at du ikke trenger å rengjøre de hver dag. Her finner du også vanligivs de beste materialene. De er også best for de som skal bruke kontaktlinser sporadisk.

To-ukers linser

To-ukers linser kan brukes i to uker så lenge du tar de ut og rengjør de på kvelden. Det er ikke så mange linser som leveres som to-ukers linser, men noen føler at disse linsene passer deres hverdag i større grad og velger derfor disse.

Månedslinser

Månedslinser er linser som varer i en hel måned. Så lenge du tar ut linsene på kvelden og rengjør linsene godt. Den største årsaken til at de fleste velger månedslinser er fordi de er svært prisgunstige.

Rebestilling

For deg som allerede har bestillt linser i vår butikk før, og ønsker påfyll på samme type linser.

Vårt utvalg av kontaktlinser

Som lokal og uavhengig optiker kan vi velge blant alle verdens leverandører for kontaktlinser. Det er nettopp derfor vi ikke er en del av en kjede. Vi vil ha den faglige friheten til å velge de ultimate kontaktlinsene til ethvert behov. Enten det er enstyrke, progressive (multifokale) eller astigmatiske linser så kan vi tilby det beste produktet markedet har å tilby . Vi har også et stort utvalg av endagslinser, to-ukers linser og månedslinser. Kjente merkevarer som Dailies Total 1, Precision 1, Bio true, Dailies Aqua Comfort Plus og Acuvue Moist finner du hos oss. Hos oss trenger du  nemlig ikke gå på kompromiss av kvalitet og komfort. 

Ofte stilte spørsmål - kontaktlinser

Er du en svært aktiv som løper, springer og/eller trener en del styrke så vil nok kontaktlinser passe deg sært godt. Dette gjelder også for deg som har et aktivt yrke eller kan utsettes for diverse skader på jobb grunner objekter eller mennesker. 

Bruker du briller til vanlig kan linser være et svært godt alternativ når du skal være i aktivitet. Da unngår du risikoen ved å ødelegge brillene samtidig som du oppnår maks frihet under aktiviteten. 

ja, men helst ikke over 10-12 timer. Bruker du linsene over lengre tid så kan oksygentilgangen til øyet komme under optimalt nivå og derfor forårsake såre og røde øyne. Det øker også sjansen for infeksjon. 

Det finnes derimot linser som du kan sove med. 

Nei, det er på ingen måte ondt å ta på linser. Materialene som brukes er svært myke og elastiske. 

Nei, en brilleseddel og linseseddel er ikke det samme. Kort forklart så sitter linsen tettere på øyet og det optiske brytningspunktet er derfor annerledes. Dette resulterer i andre optiske verdier. I tillegg sjekker vi andre forhold ved øyet som forteller oss hvilke linser du kan bruke. Det er en årsak til at det ikke kun finnes en linse på markedet. Ofte gis det ut flere prøvelinser slik at man kan se hva som passer. 

Har du ikke fått grønt lys dra din optiker om at du kan bruke linsene når du svømmer så får all del ikke gjør det. Det kan øke sjansene for infeksjon betraktelig. Skulle det derimot skje så må du fjerne dem så fort som mulig. 

I dagens moderne verden eksisterer det kontaktlinser for nesten enhver brytningsfeil. så ja, ved høy sannsynlighet eksisterer det kontaktlinser for deg. 

Både ja og nei. Øynene er et levende og derfor pustende organ. Det trenger altså oksygen, fuktighet og hvile. Øynene får ikke dette hvis kontaktlinser misbrukes. Kontaktlinser er trygge i bruk og er svært lett å rengjøre. Linser kan derimot være skadelige rett og slett fordi folk driter i å følge rådene fordi de er late eller har lyst å spare penger. 

Har du lyst å spare penger så får du månedslinser som ofte koster under halvparten av dagslinser. Er du så lat at du ikke orker å rengjøre eller bytte linser om kvelden så anbefaler vi at du snakker med dine nærmeste angående din destruktive atferd *les humor, men samtidig alvorlig*

 

Bestill synstest

Vi er grundige i vårt arbeid, og har som mål å gi våre kunder best mulig syn.