Innslip

Hvorfor vi sliper glass selv

I optikk er det ofte normalt at glassleverandør sliper til glassene og setter de inn i brillen. Færre optikere ser seg nødt til å slipe selv, og sliper mindre og mindre. Vi på Drecker Design har lenge forsøkt å ivareta slipemetoden, ettersom at det har en rekke fordeler.

Muligheten for å slipe glass selv gjør at vi er svært fleksibel i arbeidet. Den største fordelen for deg som kunde, er at vi kan bestille opp dine glass selv om du ikke har bestemt deg for en brilleramme. Dersom du skulle bruke lengre tid på å finne den rette fatningen for deg, kan vi fortsatt bestille glassene opp til vår butikk, hvor vi kan slipe de inn når du har funnet den rette innfatningen. På denne måten får du ekstra god tid på å bestemme deg, og våre optikere benytter sin ekspertise for håndtverk på dine briller.

Pussemaskin.

Vårt utstyr

Vi har en rekke maskiner for både sliping samt polering. Eksempelvis benytter vi en slipestein for å slipe ned glass og andre flater. Vår poleringsmasking kan også friske opp dine briller dersom du har plastinnfatninger. Plastinnfatninger tørker ut over tid, og kan dermed poleres for å fjerne avfarging og tørkede områder.

Sliper.