Ray-Ban Tromsø

Ray-Ban solbriller og briller

Velkommen til vår optikerforretning midt i Tromsø, hvor vi stolt presenterer et eksklusivt utvalg av solbriller og briller fra det ikoniske merket Ray-Ban. Er du ute etter et par solbriller eller briller som kombinerer stil, kvalitet og en tidløs appell? Da har du kommet til rett sted.

Ray-Ban har etablert seg som en verdensledende innen solbriller og briller, og deres produkter er synonymt med enestående håndverk og uovertruffen stil. Med et bredt spekter av ikoniske modeller, fra den tidløse Aviator til den banebrytende Wayfarer, tilbyr Ray-Ban en unik blanding av eleganse og funksjonalitet som passer perfekt for enhver anledning. Modeller som du finner hos oss er blant annet: Wayfarer, Pilot / Aviator, Clubmaster, Justin, Meteor, Erika, State Street og Round og Oval legend. Som optiker kan vi sette inn styrken din i alle Ray-Ban sine briller og solbriller.  

Ray-Ban i vår optikerforretning i Tromsø

Ofte stilte spørsmål - Ray-Ban

 ja, du kan få Ray-Ban med styrke i både briller og sollbriller (vi er opikere i tilfelle det var uklart). Du kan velge mellom autentiske Ray-Ban glass laget av Ray-Ban eller fra vår egen leverandør av glass. Vi anbefaler stort sett å velge vår egen leverandør. Unntaket er når du ønsker spesifikke Ray-Ban farger i glassene.

Nei, Ray-Ban er overhodet ikke dyrt. Ray-Ban er et brilllemerke hvor du får mye brille for pengene. De har i tillegg svært ofte deler tilgjengelig hvis noe skulle skje med brillen din (skjer ofte). Er du typen som alltid mister og ødelegger brillene dine så er selvfølgelig Ray-Ban «dyrt» å miste eller ødelegge. Eller kanskje du er dyr i drift?

NEI, de er faktisk amerikansk og be grunnlagt i 1937 i Rochester, USA av det amerikanske selskapet Bausch & Lomb. De er derimot kjøpt opp av et selskap som er italiensk og heter Luxottica i Milano, Italia. Disse eier også merker som Prada, Oakley, Burberry, Persol, Chanel, Versace og Oliver People. 

Det er mange grunner til at Ray-Ban er populære. For det første så har de over lang tid laget briller som er stilige og preger motebildet verden over. For det andre så er det et kvalitetsmerket i form av materialer og funksjon. Sist og ikke minst, så tilbyr Ray-Ban kvalitet for en akseptabel pris. 

ja!!! Dette er en svært undervurdert måte å få en ny solbrille på. Ved å skifte glass i solbrillen din kan du få en helt ny brille uten å betale for en helt ny solbrille. Du kan også bruke solbriller som vanlige briller og visa versa. 

Se våre hånplukkede brillemerker